Tehnologia PDR

Oferim o soluție modernă pentru exigențe ridicate

CE REPREZINTĂ „PDR”?

PPaintless Dent Repair sau, pe scurt, PDR este o tehnologie relativ nouă pentru a îndepărta deformațiile exterioare ale caroseriilor de automobile, fără necesitatea revopsirii sau a îndepărtării finisajului de fabrică. Totul se realizează prin masarea fină a îndoiturii dinspre interior și sculptarea cu blândețe din exterior.

Poate aveți unele temeri să apelați la o astfel de tehnologie ?

Ei bine, nu este cazul. De fapt, procedeul se utilizează de mai bine de 6 decenii în uzinele constructoare de automobile. Porsche, Ferrari sau Bentley încă fac apel tocmai la această tehnologie. Dacă inspecția vizuală a caroseriei finalizate ies la iveală imperfecțiuni, se utilizează iluminare și unelte speciale în scopul “sculptării” subtile a deformațiilor respective.

Tehnicile „PDR” au constituit anterior un secret bine păstrat al constructorilor de automobile.
Actualmente, această abordare este accesibilă publicului larg, în afara liniilor de fabricație.

Există mii de tehnicieni PDR în întreaga lume, ce remediază îndoiturile în această manieră. Suntem specializați în repararea îndoiturilor fără afectarea finisajului din fabrică, dar și a celui care a mai suferit daune trecut.

CE OFERĂ TEHNOLOGIA „PDR”?

De ce PDR?
  • reparaţie finalizată în ziua curentă - chiar şi pe loc
  • costuri scăzute comparativ cu tinichigeria tradiţională
  • fără vopsire, sablare ori operaţiuni intruzive de tinichigerie tradiţională
  • păstrarea finisării originale - se conservă aspectul şi valoarea autoturismului
  • panourile de caroserie rămân intacte – nu se anulează garanția pentru vopsea dată de constructor

Lucrul cu detalii este fundamental

O metodă sigură

Când operațiunea este realizată de către un tehnician experimentat, acest proces aduce un rezultat în forma cea mai apropiată posibil de cea în care lovitura nu a avut loc vreodată. Atât metalul, cât si stratul de vopsea sunt readuse la forma de preaccident.

Nu afectează garanția

Deoarece se conservă finisajul așa cum fost la ieșirea din fabricație, nu este necesar a se rașcheta vopseaua sau a se “umple” adâncitura prin filler, primer sau grund, așa cum s-ar întâmpla într-un atelier de tinichigerie obișnuit.

Tehnologie modernă

Exista mii de tehnicieni PDR in intreaga lume, ce remediaza indoiturile in aceasta maniera. Suntem specializati in repararea indoiturilor fara afectarea finisajului din fabrica, dar și a celui care a mai suferit daune în trecut.

Grijă pentru mediu

PDR este, de asemenea 100% ecologic. Nu se întrebuințează soluții chimice sau alte material toxice

Fără neplăceri ulterioare

Și, odată ce finisajul din fabrică este păstrat, se exclud diferențele de nuanță, tipice unor reparații convenționale.

Prețuim timpul dvs.

Scurtarea duratei de imobilizare a automobilului este un alt avantaj: îndoiturile minore pot fi remediate în mai puțin de o oră.

scroll up